eKosteus

eKosteus on kosteudenhallinnan verkkokoulutus rakennusalan työntekijöille ja toimihenkilöille. eKosteus kokoaa yhteen kosteudenhallinnan perustiedot ja lisää tuottavuutta, parantaa laatua ja on tehokas tapa kasvattaa osaamista. eKosteuden voi opiskella joko perustasoisena tai syventävänä eKosteus Plus -koulutuksena. eKosteus Plus sopii rakenteiden kosteuden mittaajan -sertifikaatin täydennyskoulutukseksi

Kohderyhmä

eKosteus on kosteudenhallinnan verkkokoulutus sopii kaikille rakennusalan työntekijöille ja toimihenkilöille. eKosteus Plus -koulutus käy rakenteiden kosteuden mittaajan -sertifikaatin täydennyskoulutukseksi.

Koulutuksen sisältö

eKosteus-koulutuksessa tutustut kosteudenhallinnan perusteisiin, rakentamista rasittaviin kosteuslähteisiin, rakennustuotteiden ja keskeneräisten rakennusosien suojaamiseen, kuivumiseen, kuivattamiseen ja Kuivaketju10-mallin perusperiaatteisiin. Koulutus kertoo myös rakentamista koskevista vastuista ja lakisääteisistä velvoitteista, sekä hyvän rakentamistavan mukaisista toimintatavoista. eKosteus on kohdennettu kaikille työmaalla työskenteleville henkilöille

eKosteusPlus pureutuu peruskurssia tarkemmin kuivatusmenetelmien riippuvuuteen vuodenajoista ja sääolosuhteista, laajenna tietojasi kuivatuskalustosta sekä kuivumisaika-arvioista, sekä perehdy kosteudenhallinnan suunnittelua tukevaan tietoon keskeneräisten rakenteiden suojaamisvaihtoehdoista. Koulutus kertoo peruskurssia laajemmin myös lainsäädännöstä, lakisääteisistä kosteudenhallinnan dokumenteista, alan kirjallisuudesta, ilman kosteuteen liittyvistä käsitteistä ja rakennuksen painesuhteiden vaihtelusta. eKosteusPlus on kohdennettu rakennusliikkeissä toimiville toimihenkilöille ja työmaajohdolle.

Rakennusteollisuus RT, Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO ja Suomen Rakennusmedia Oy ylläpitävät ja kehittävät eKosteutta.

Koulutuksen lisätiedot

Päivämäärä:

Paikka: verkkokoulutus

Hinta: 86 € (+ alv 24 %)

Ilmoittaudu viimeistään:

Lisätiedot:

Koulutuksen hinta on 86 € (+ alv 24 %). RT:n jäsenet saavat koulutuksen puoleen hintaan (+ alv 24 %) ja oppilaitoksille eKosteus on maksuton. Koulutus ostetaan RATEKOn verkkokaupasta.

Peruutusehdot:

Ilmoittaudu koulutukseen
Lisätietoja
eKoulutusten asiakaspalvelu

Avoinna arkisin klo 8.00-16.00
ekoulutukset@rateko.fi
laskutus@ekoulutukset.fi