Kokenut kouluttaja

”RATEKO:n pitkä kokemus ja osaava henkilökunta näkyvät oppilaitoksen työskentelyssä ja paneutumisessa opetustehtävän huolelliseen ja vaikuttavaan toteutukseen.” Auditointiraportti 10.2.2020, Eurofins Expert Services Oy

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO tarjoaa rakennusalan ammattilaisille ajankohtaisia täydennys- ja päivityskoulutuksia, henkilösertifiointeihin ja pätevyyksiin valmentavaa ja ammatillisiin tutkintoihin valmistavaa koulutusta. RATEKOn koulutuksiin voit osallistua turvallisin mielin, sillä melkein kaikkiin RATEKOn järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua verkon välityksellä.

  • Seuraamme rakennusalan muutoksia ja kehitämme koulutuksiamme alan tarpeita vastaaviksi.
  • Keräämme palautetta kaikista opetustapahtumista, jotta voimme kehittää toimintaamme ja koulutuspäivien ja koulutusten sisältöä. Saamamme palaute on useimmiten kiitettävää.
  • Koulutuksilla on aina nimetty yhteyshenkilö, joka vastaa koulutuksen sisällöstä ja käytännön järjestelyistä.
  • Pidemmissä koulutuksissa yhteyshenkilö toimii tutkinnon ohjaajana tukien opintojen etenemistä.
  • Järjestämme koulutuksia myös yrityskohtaisina.

RATEKO on Rakennusteollisuus RT ry:n oppilaitos, jolla on virallinen ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupa. Meillä on 60 vuoden kokemus kouluttajana toimimisesta ja suhtaudumme intohimoisesti ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen rakennusalalla. RATEKOn koulutukset tukevat laadukasta, kestävää ja kustannustehokasta uudis- ja korjausrakentamista. Laatu ja kestävyys ovat tie vähähiilisyyteen.