eKosteus-koulutus napakasti neljällä kielellä

Perustason eKosteus-verkkokoulutus on uudistunut. Aiempaa tiiviimpi eKosteus tutustuttaa kosteudenhallinnan perusteisiin, suojaamiseen, kuivumiseen ja kuivattamiseen. Sisällössä on huomioitu myös vähähiilisyyden näkökulma. Omaan tahtiin suoritettava koulutus on tarkoitettu kaikille rakennusalalla oleville. Koulutus on suomeksi, englanniksi, viroksi ja venäjäksi. Koulutus kestää noin tunnin. Jos haluat syventää kosteudenhallintaosaamistasi, valitse eKosteusPlus.

eKosteuden voi tilata joko kertatilauksena tai kestotilauksena, joka uusiutuu viiden vuoden välein. Samalla tilauksella saa käyttöoikeuden sekä perustason kurssille että syventävälle kurssille. Koulutuksen voi suorittaa haluamassaan laajuudessa vuoden aikana tilauksesta tai kestotilauksen uusiutumisesta. Kurssisuoritus on voimassa viisi vuotta. Koulutuksen hinta on 86 € (+alv 24 %). 

Tilaa eKosteus

Peruskurssi eKosteus vai syventävä eKosteusPlus? 

Perustason eKosteus-koulutuksessa tutustut kosteudenhallinnan perusteisiin, rakentamista rasittaviin kosteuslähteisiin, rakennustuotteiden ja keskeneräisten rakennusosien suojaamiseen, kuivumiseen ja kuivattamiseen. eKosteus on kohdennettu kaikille työmaalla työskenteleville henkilöille. 

  • Perustason kurssi sisältää yhden koulutusmoduulin ja tentin. 
  • Kurssin opiskelu kestää noin tunnin. 
  • Koulutus on suomeksi, englanniksi, viroksi ja venäjäksi.

eKosteusPlus pureutuu peruskurssia tarkemmin kuivatusmenetelmien riippuvuuteen vuodenajoista ja sääolosuhteista, laajentaa tietojasi lainsäädännöstä, kuivatuskalustosta sekä kuivumisaika-arvioista, sekä perehdyttää sinut Kuivaketju10-mallin perusperiaatteisiin ja kosteudenhallinnan suunnittelua tukevaan tietoon keskeneräisten rakenteiden suojaamisvaihtoehdoista. Koulutus kertoo peruskurssia laajemmin myös lainsäädännöstä, lakisääteisistä kosteudenhallinnan dokumenteista, alan kirjallisuudesta, ilman kosteuteen liittyvistä käsitteistä ja rakennuksen painesuhteiden vaihtelusta. eKosteusPlus on kohdennettu rakennusliikkeissä toimiville toimihenkilöille ja työmaajohdolle. 

  • Syventävä eKosteusPlus muodostuu kymmenestä moduulista, jokaisen moduulin jälkeen on tentti. 
  • eKosteusPlus kurssin opiskeluun on hyvä varata kokonainen työpäivä. 
  • Koulutus on suomeksi. 

eKosteus puoleen hintaan RT:n jäsenille

RT:n jäsenet saavat koulutukset puoleen hintaan. Verkkokauppa laskee alennuksen tilauksen yhteydessä loppusummasta automaattisesti.  Lisätietoja jäsenalennuksesta antaa Laura Sutinen puh. 050 567 1280, laura.sutinen@rateko.fi. eKoulutukset tilataan Ratekon verkkokaupassa osoitteesta www.verkkokauppa.rateko.fi

eKostus maksutta alan tutkinto-opiskelijoille

Tarjoamme eKosteuden, ePerehdytyksen, eKierrätyksen, eKestävyyden ja eTelineen maksutta alan tutkinto-opiskelijoiden käyttöön. Opettajan tekemä kertatilaus mahdollistaa opiskelijoille pääsyn hyödyllisiin ja itsenäisesti suoritettaviin verkkokoulutuksiin. Jos oppilaitoksenne ei ole aiemmin tehnyt tilausta, ilmoita y-tunnuksenne sähköpostilla ekoulutukset@rateko.fi