eKoulutukset nyt verkkokaupasta

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKOn ja Suomen Rakennusmedian verkkokoulutukset ovat tilattavissa verkkokaupasta. 

”Verkkokauppa tekee rakennusalan turvallisuuteen ja laatuun keskittyvien koulutusten tilauksesta entistä yksinkertaisempaa ja nopeampaa”, RATEKOn rehtori ja Suomen Rakennusmedian toimitusjohtaja Heidi Husari iloitsee. 

Verkkokauppa  selkeyttää ja nopeuttaa tilausprosessia. ”Useiden koulutusten tilaaminen suurelle määrälle koulutettavia on verkkokaupan kautta sujuvaa”, kertoo Suomen Rakennusmedian asiakaspalveluvastaava Laura Sutinen. 

Suomen Rakennusmedia Oy toteuttaa, ylläpitää ja kehittää verkkokoulutuksia yhdessä Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKOn kanssa.

RATEKO ja Suomen Rakennusmedia ovat panostaneet sähköisten koulutusten tuottamiseen alan kannalta tärkeistä aiheista ja teemoista yhdessä alan toimijoiden kanssa. Verkkokaupasta  https://verkkokauppa.rateko.fi/ osoitteesta tilattavat koulutukset:  

  • ePerehdytys on helppokäyttöinen verkkokoulutus yleisten työturvallisuusasioiden perehdytykseen.  
  • eKosteus on kosteudenhallinnan verkkokoulutus rakennusalan työntekijöille ja toimihenkilöille.  
  • eKierrätys on verkkokoulutus rakennusjätteen kierrätyksestä työmailla.  

Samassa yhteydessä koulutuspalveluiden laskutus ja asiakaspalvelu siirtyvät kokonaan Suomen Rakennusmedialle. Aiemmin koulutukset on tilattu Vastuu Groupin Ilmoita-palvelun kautta ja Vastuu Group on laskuttanut tilatut koulutukset Suomen Rakennusmedian puolesta. Uuden verkkokaupan käyttöönotto ei vaikuta asiakkaan voimassa oleviin ePerehdytys– ja eKosteus-tilauksiin.  

Saat tukea sekä käyttöoikeuksien tilaukseen, tunnistautumiseen että koulutusten suoritukseen RATEKOn ja Suomen Rakennusmedian verkkokoulutusten asiakaspalvelusta, ekoulutukset@rateko.fi.  

RATEKOn verkkokauppa https://verkkokauppa.rateko.fi/