RATEKO striimaa

RATEKO järjesti marraskuussa rakennusterveyden IV-koulutuspäivän, jossa Markku Hyvärinen Senaatti-kiinteistöiltä ja Toni Lammi Vahanen Rakennusfysiikka Oy:ltä luennoivat ilmanvaihdon ja ilmastoinnin tutkimusmenetelmistä.  Koulutuspäivä sisälsi tutustumisen IV-konehuoneeseen ja käytännön harjoituksia liittyen ilmavirtoihin, painesuhteisiin ja ilmanvaihtojärjestelmän puhtauden mittaamiseen. Epidemiatilanteen vuoksi koulutuspäivä suoratoistettiin niille opiskelijoille, jotka osallistuivat päivään etänä.

Suoratoistotekniikka oli käytössä ensimmäistä kertaa. Tekniikasta vastannut Janne Suntio summasi tuotantoa ja päivän tuomaa kokemusta hymyssä suin.”RATEKOn vastikään hankkima kuvauskalusto ja tuotantotekniikka toimi alun epävakaiden langattomien yhteyksien vakauduttua ja ääniongelmien ratkettua hyvin. Tärkein opetus pilottipäivästä oli, että jatkossa koulutusten striimauksiin tulee tehdä yhdessä kouluttajan kanssa seikkaperäinen toteutussuunnitelma.”

RATEKOn koulutuksiin voit osallistua turvallisin mielin, sillä kaikkiin RATEKOn järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua verkon välityksellä.