Tule meille töihin!

Koulutusasiantuntija

Etsimme joukkoomme rakennusalan ja aikuiskoulutuksen kehittämisestä innostunutta rakennusalan ammattilaista suunnittelemaan ja koordinoimaan koulutuksia.

Työssäsi pidät kaikki koulutukseen liittyvät langat käsissäsi budjetista raportointiin ja vastaat suunnittelusta, tuottamisesta ja hallinnoinnista. Työhösi kuuluu lisäksi asiakas- ja kouluttajasuhteiden luomista ja ylläpitoa, opiskelijoiden ohjausta, arviointiin osallistumista ja oppilaitosyhteistyötä. Osallistut myös kehittämishankkeisiin. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen tiimi ja työyhteisö.

Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä organisointi-, koordinointi- ja tiimityöskentelytaitoja sekä ajanmukaista tietotekniikkaosaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan opisto- tai korkeakoulututkintoa ja työkokemusta. Koulutusalan ja kehittämisen osaaminen edesauttaa tehtävässä menestymistä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkentän rakennusteollisuuden ammattilaisten osaamisen kehittämisen parissa, asiantuntijaorganisaation tuen, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Meillä pääset kehittymään ja oppimaan rakennusalasta, pedagogiikasta ja teknologian hyödyntämisestä opetuksessa. Meillä on joustavat etätyömahdollisuudet ja viihtyisä toimisto Helsingin keskustassa.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä rekrytointiyritys Experiksen kanssa. Lähetä cv:si ja palkkatoiveesi www.experis.fi viimeistään 6.11. mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antavat Experiksen rekrytointikonsultit: Henrik Grönqvist, henri.gronqvist@fi.experis.com puh. 050 369 9464 ja Liisa Jenkins liisa.jenkins@fi.experis.com, puh. 050 527 3453.

Asiakaspalveluassistentti

Viihdytkö asiakaspalvelutehtävissä ja koet ne omaksesi? Oletko taitava järjestelmien käyttäjä ja haluat olla kehittämässä palveluita?  Jos vastasit kyllä, me etsimme sinua!

Suomen Rakennusmedia etsii asiakaspalveluassistenttia kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan Eilakaislan ja työntekijän välille toistaiseksi voimassa olevana. Mahdollisuus myös jatkossa työllistyä suoraan Suomen Rakennusmedia Oy:lle. Työaika sijoittuu arkipäiviin pääosin klo 8-16 välille. Sovittaessa on myös mahdollisuus liukumaan. Työpaikka sijaitsee mahtavalla sijainnilla Helsingin keskustassa. Työtä voi tehdä läsnä toimistolla tai sovitusti etänä.

Suomen Rakennusmedia Oy

Suomen Rakennusmedia Oy tuottaa ja myy ajankohtaisia rakennusalan osaamista kehittäviä verkkokoulutuksia yhdessä Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKOn kanssa. Suomen Rakennusmedia Oy:n omistaa Rakennusteollisuus RT ry.

Tehtävänkuvaus

Asiakaspalveluassistenttina hoidat monipuolisesti erilaisia verkkokauppaan liittyviä asiakaspalvelutehtäviä, kuten
– asiakkaan kysymyksiin vastaamista ja ongelmien ratkaisemista puhelimitse ja sähköpostitse
– tuotetilausten laskutukseen, hallinnointiin- ja ylläpitoon liittyviä tehtäviä
– ohjeiden ja tuotetietojen päivitystä ja ylläpitoa.

Lisäksi työnkuvaan kuuluu erilaisten raporttien ja tilastojen koostamista, verkkokaupan kehittämisessä avustamista, kotisivujen päivitystä ja muita asiakaspalvelun ja verkkokaupan ylläpidon tukitehtäviä.

Toivomme sinulta

Menestyt tehtävässä, jos olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme, että tietotekniset ympäristöt ovat sinulle tuttuja, sillä tehtävässä tarvitaan hyviä IT-taitoja. Osaat mm. käyttää MS Officen ja laskutuksen työkaluja sujuvasti. Eduksi katsomme esim. Moodle-, WordPress-, WooCommerce- ja Netvisor-osaamisen. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi, muu kielitaito on eduksi. Toivomme, että olet aktiivinen, sosiaalinen ja nautit tiimityön lisäksi myös itsenäisestä työskentelystä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, vahvan asiantuntijaorganisaation tuen, kehittymismahdollisuuksia sekä mukavan työyhteisön. Lisäksi pääset työskentelemään rakennusalan kehittämisen näköalapaikalla ja verkkokoulutuksien tekemiseen liittyen.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 4.11. Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Hakulomakkeeseen>>

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa mielellään Eilakaislan HR-konsultti Hanna Kekkonen, hanna.kekkonen@eilakaisla.fi, puh. 050 431 4017.