Hyödynnä mehevä pajaetu!

Rakennusterveyden ja korjausrakentamisen koulutukset tarjoushinnoin

Sisäilmayhdistyksen järjestämä Sisäilmapaja järjestetään tänä vuonna Lahdessa. RATEKO on mukana tapahtumassa ja tarjoaa Sisäilmapajan kunniaksi rakennusterveyden ja korjausrakentamisen koulutuksia huippualennuksilla!

RATEKOn rakennusterveyden ja korjausrakentamisen koulutuksissa syvennät osaamistasi terveellisestä, turvallisesta ja kestävästä rakentamisesta.

RATEKOssa voit suorittaa useamman koulutuksen samalla kertaa. Saat edun myös rinnakkaisopinnoista. Koulutukset alkavat 18.1.2022.

Lunasta etusi ilmoittautumalla viimeistään 7.12.  ja kirjottamalla ilmoittautumislomakkeeseen lisätietokenttään PAJA2021

Kosteudenhallintakoordinaattorin koulutus etuhintaan!

Kosteudenhallintakoordinaattorin FISE-pätevyyteen valmentavan koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet valvoa ja ohjata kosteudenhallinnan toteutumista koko rakennushankkeen ajan sekä toimia rakennushankkeeseen ryhtyvän edustajana. Kosteudenhallintakoordinaattorin koulutus alkaa 6.4.2022.

Saat 200 euron alennuksen kosteudenhallintakoordinaattorin koulutuksesta ilmoittautumalla viimeistään 7.12. ja kirjottamalla ilmoittautumislomakkeeseen lisätietokenttään PAJA2021

Kaikki alennukset koskevat vain uusia ja ilman ahotointia tehtyjä ilmoittautumisia. Tarjous on voimassa 30.11.-7.12.2021.

Lisätiedot

Meri Hietala, meri.hietala@rateko.fi
040 534 1960