AHA-täydennyskoulutus – Raporttipaja

Raporttipajan osallistujana paneudut raportoinnin haasteisiin ja karikkoihin muiden asbesti- ja haitta-ainealalla olevien kanssa. Vuorovaikutteisessa koulutuspäivässä näet muiden tekemiä raportteja, saat hyväksi havaittuja vinkkejä, toimivia neuvoja ja vastauksia AHA-arkeen. Voit tuoda pajaan myös oman raporttisi läpikäytäväksi. Koulutus soveltuu asbesti- ja haitta-aineasiantuntijan Rakentamisen sertifikaatin täydennyskoulutukseksi.

Kohderyhmä

Koulutus on sopii asbesti- ja haitta-aineasiantuntijoiden lisäksi asbesti- ja haitta-ainekartoitusten tilaajille.

Koulutuksen sisältö

  • Hyvä raportti
  • Onnistunut näytteenotto
  • Ajankohtaista AHA-asia

Koulutuspäivän tärkein osio muodostuu raporttien arvioinnista pienryhmätyöskentelynä.

Koulututtajina päivässä ovat Tomi Tolppi ja Kai Salmi.

Ohjelma tarkentuu

Koulutus oli todella hyvä ja kehittävä! Harmittaa, etten ehtinyt laittaa omaa AHA raporttiani arvioitavaksi, olisin mielelläni kuullut palautetta. Oli myös mahtavaa saada asiantuntevalta ihmiseltä vastauksia kysymyksiin, jotka ovat jo pitkään askarruttaneet AHA-tutkimuksia tehdessä. Hauska huomata, että myös muut olivat painineet samojen ongelmien kanssa. Koulutus sopii myös tilaajille, sillä myös he tarvitsisivat tällaista tietoja.  Opiskelijapalaute 8.6.2023

 

Koulutuksen lisätiedot

Päivämäärä: 16.11.2023 9.00 - 16.00

Paikka: Vantaa

Hinta: 520 €

Ilmoittaudu viimeistään: 2.11.2023

Lisätiedot:

RATEKOn koulutuksen ovat arvonlisäverottomia.

Peruutusehdot:

Mikäli osallistuminen perutaan vahvistusviestin jälkeen, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % hinnasta. Mikäli osallistuja jää tulematta tilaisuuteen siitä ilmoittamatta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Ilmoittaudu koulutukseen
Lisätietoja
Ninna Kokko

markkinointipäällikkö
040 704 7154
ninna.kokko@rateko.fi