Meille töihin

Toimistoassistentti

Haemme Rakennusmedialle toimistoassistenttia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa. Työtä voi tehdä läsnä toimistolla tai sovitusti etänä. Kyseessä on päivätyö ja käytössä on liukuva työaika. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat 
Työnkuvaan kuuluu monipuolisia verkkokaupan asiakaspalveluun, ylläpitoon ja sisällöntuotantoon liittyviä tehtäviä, kuten asiakasviesteihin ja -puheluihin vastaamista, laskutusta, kauppaan liittyvien ohjeiden ja tuotetietojen päivitystä ja ylläpitoa. Lisäksi työnkuvaan kuuluu erilaisten raporttien ja tilastojen koostaminen, verkkokaupan kehittämisessä avustaminen, kotisivujen päivitys ja muut kauppaan liittyvät tukitehtävät.

Toivomme sinulta 
Työssä menestyy henkilö, jolla on soveltuva koulutus, esimerkiksi tradenomi tai muu hallinnollinen koulutus. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja olet asiakaspalveluhenkinen. Lisäksi tietotekniset ympäristöt ovat sinulle tuttuja. Olet henkilönä ahkera, itseohjautuva, aikaansaava, reipas ja sosiaalinen. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä IT-taitoja ja osaat käyttää MS Officen työkaluja sujuvasti. Eduksi katsomme Moodle-, WordPress- ja WooCommerce-osaamisen. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, vahvan asiantuntijaorganisaation tuen, kehittymismahdollisuuksia ja ajanmukaisen työympäristön Helsingin keskustassa sekä mukavan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Rintamäki, puh. 050 308 6113, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 17.10.2021 mennessä osoitteessa https://kaislanet.eilakaisla.fi/tyopaikat/Sivut/Toimistoassistentti-Helsinki-19760.aspx

Opintosihteeri

Etsimme osaavaa ja työstään innostunutta opintosihteeriä rakentamisen koulutusten pariin. Työn keskeisiä sisältöjä ovat opiskelijoiden neuvonta ja koulutuksiin ohjaaminen. Toimit koulutusten ja oppisopimusten yhteyshenkilönä, hallinnoit opiskelijatietojärjestelmää ja avustat laskujen ja todistusten käsittelyssä. Olet myös valtakunnallisen Koski-tietovarannon pääkäyttäjä. Huolehdit tenttipäivien organisoinnista ja toimit tarvittaessa valvojana. Huolehdit avustavista markkinointitehtävistä, toimistotarvike- ja tuotetilauksista, varastonhallinnasta, arkistoinnista, sekä muista vastuutehtävistä. Hallitset kokoussihteerin tehtävät ja avustat tarvittaessa rehtoria ja apulaisrehtoria.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, aitoa palveluasennetta, hyviä viestintätaitoja, tarkkuutta ja itsenäistä työotetta, sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Kokemus erilaisista oppimisympäristöistä on etu.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on

  • täsmällinen ja napakka, mutta lämminhenkinen asiakaspalveluote
  • tehtävään soveltuva koulutus ja kenties jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • kiinnostusta työskennellä aikuiskoulutuksen parissa ja kehittää omaa työnkuvaa
  • itsenäinen työote ja halua työskennellä tiimissä, tehtävään kuuluu sidosryhmäyhteistyötä
  • hyvät organisointi- ja IT-taidot.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja näköalapaikan rakennusteollisuuden koulutusten parissa, vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkentän, vahvan asiantuntijaorganisaation tuen ja hyvät työsuhde-edut. Meillä on joustavat etätyömahdollisuudet ja ajanmukainen työympäristö Helsingin keskustassa. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen tiimi ja työyhteisö. RATEKOssa pääset tekemään monipuolista ja itsenäistä työtä alan parhaiden asiantuntijoiden ja kouluttajien kanssa.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Manpower Groupin kanssa.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 27.10.2021 www.manpower.fi. Huom! Saatamme aloittaa haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja: Pirjo Levänen: pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238418 ja Liisa Jenkins: liisa.jenkins@fi.experis.com.