Meille töihin

RAKENNUSALAN ASIANTUNTIJA KOORDINOIMAAN KOULUTUKSIA

Etsimme työstään innostunutta rakentamisen ja koulutuksen osaajaa koulutuskoordinaattoriksi. RATEKOssa pääset tekemään monipuolista ja itsenäistä työtä alan parhaiden asiantuntijoiden ja kouluttajien kanssa.

Työn keskeisiä sisältöjä ovat sovittujen koulutusten suunnittelu, tuottaminen ja toteutus, sekä asiakassuhteiden luominen ja ylläpito. Olet oma-aloitteinen, osaat organisoida ja pidät kaikki koulutukseen liittyvät langat käsissäsi budjetista raportointiin. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen tiimi ja työyhteisö.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä viestintätaitoja, palveluasennetta ja myyntihenkisyyttä, kehittämismyönteistä työotetta sekä hyviä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja ja kokemusta oppimisympäristöistä ja teknologian hyödyntämisestä opetuksessa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on
– kontaktiverkosto ja kokemusta rakennusalalta
– tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
– kiinnostusta työskennellä aikuiskoulutuksen parissa
– yrittäjähenkinen työskentelyote
– hyvät organisointitaidot
– kokemusta osaamisen arvioinnista.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja näköalapaikan rakennusteollisuuden osaamisen kehittämiseen, vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkentän, vahvan asiantuntijaorganisaation tuen, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut sekä kehittymismahdollisuuksia. Meillä on joustavat etätyömahdollisuudet ja ajanmukainen työympäristö Helsingin keskustassa. 

Lähetä hakemus palkkatoiveineen, CV ja linkki (n. 2 min) videoesittelyyn  osoitteeseen rekry@rakennusteollisuus.fi.