Kosteusvaurion kuntotutkija KVKT

Kosteusvaurion kuntotutkijan pätevyyteen valmentava koulutus antaa valmiudet toimia viranomaisen ulkopuolisena asiantuntijana sisäilman selvitysprosessiin liittyvissä asioissa yhdessä sisäilma-asiantuntijan kanssa. Kosteusvaurion kuntotutkija lähestyy asiaa rakennusteknisestä näkökulmasta. RATEKOn koulutus on FISEn hyväksymä pätevyyskoulutus. Koulutus koostuu kolmesta opintokokonaisuudesta, joten voit myös aloittaa opinnot syksyllä opintokokonaisuuden alkaessa. Koulutuksen C-osio (1390€) käynnistyy 18.8.2020 ja A-osio (6000€) 6.10.2020.

Kohderyhmä

  • Rakennusten kuntoa arvioivat ja tutkivat asiantuntijat
  • Kosteusvaurioiden kuntotutkimuksia tekevät ja tilaavat henkilöt

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu lähiopetuksesta ja verkko-opiskelusta. Lähiopetuspäiviä on 2 – 3 kuukaudessa, jonka lisäksi koulutukseen kuuluu itsenäisesti tai ryhmässä tehtäviä välitehtäviä, tenttejä sekä näyttötyö.

 

AHOT-menettely

AHOT-menettelyllä voi hyväksilukea opintopisteitä aikaisemmin hankitun osaamisen, esimerkiksi aikaisempien opintojen tai pätevyyksien perusteella. Tulosten perusteella laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma. AHOT-menettelyä haetaan koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä.

AHOT-menettelyn kautta koulutuksen kokonaishinnasta on mahdollista saada alennusta 280 € / opintopiste.

AHOT-menettelyn hinta on 650 €. Maksu hyvitetään koulutuksen kokonaishinnasta kun osallistuja on vahvistanut osallistumisen koulutukseen. Muussa tapauksessa maksetaan vain AHOT-maksu.

 

Kosteusvaurion kuntotutkijan pätevyyden myöntää FISE Oy. Pätevyyden myöntämiseksi vaadittava osaaminen osoitetaan pätevyyteen valmentavalla koulutuksella, soveltuvalla tutkinnolla ja kolmen vuoden soveltuvalla työkokemuksella. Pätevyys on haettava 5 vuoden sisällä tämän koulutuksen suorittamisesta.

Pätevyyden vaatimukset

  • pätevyyteen valmentava koulutus
  • soveltuva tutkinto: rakentamisen (talonrakennus- tai LVI-ala) alalla suoritettu korkeakoulu- tai AMK-tutkinto tai niitä vastaava aiempi tutkinto tai aiempi teknikon tai sitä vastaava tutkinto
  • vähintään kolme vuotta työkokemusta rakennusten kuntoon ja terveyshaittoihin liittyvistä tutkimustehtävistä.

Koulutuksen lisätiedot

Päivämäärä:

Paikka: Kysy seuraava toteutus

Hinta: 11 990 €

Ilmoittaudu viimeistään:

Lisätiedot:

RATEKOn koulutukset ovat arvonlisäverottomia (AVL 39 §).

Koulutus koostuu lähiopetuksesta ja verkko-opiskelusta. Lähiopetuspäiviä on 2 – 3 kuukaudessa, jonka lisäksi koulutukseen kuuluu itsenäisesti tai ryhmässä tehtäviä välitehtäviä, tenttejä sekä näyttötyö.

Koulutuksen C-osio (1390€) käynnistyy 18.8.2020 ja A-osio (6000€) 6.10.2020.

Koulutusehdot

Peruutusehdot:

Ilman AHOT-menettelyä: Mikäli osallistuminen peruutetaan ennen koulutuksen alkamista veloitamme vain varausmaksun 650 €.

AHOT-menettelyn kanssa: Osallistuminen on mahdollista peruuttaa kahden viikon kuluessa AHOT-tulosten saamisesta, jolloin veloitamme vain AHOT-kulut 650 €. Mikäli osallistuminen peruutetaan tämän jälkeen, veloitamme AHOT-kulut ja 50 % seuraavan maksuerän summasta.

Koulutus toteutetaan jos osallistujia on vähintään 25. RATEKO varaa oikeuden siirtää koulutuksen aloituspäivää enintään 4 kuukautta ryhmäkoon täyttymiseksi. Mikäli koulutus jää kokonaan toteutumatta, palautamme varausmaksun.

Lisätietoja
Meri Hietala

koulutuspäällikkö
040 534 1960
meri.hietala@rateko.fi

Ulla-Mari Pasala

koulutuskoordinaattori
0400 956 557
ulla-mari.pasala@rateko.fi

Veera Pétas

opintosihteeri
050 3588 359
veera.petas@rateko.fi