Kosteusvaurion kuntotutkija KVKT

Kosteusvaurion kuntotutkijan pätevyyteen valmentava koulutus antaa valmiudet toimia viranomaisen ulkopuolisena asiantuntijana sisäilman selvitysprosessiin liittyvissä asioissa yhdessä sisäilma-asiantuntijan kanssa. Kosteusvaurion kuntotutkija lähestyy asiaa rakennusteknisestä näkökulmasta. RATEKOn koulutus on FISEn hyväksymä pätevyyskoulutus. Koulutus koostuu kolmesta opintokokonaisuudesta, joten voit myös aloittaa opinnot syksyllä opintokokonaisuuden alkaessa.

Kohderyhmä

  • Rakennusten kuntoa arvioivat ja tutkivat asiantuntijat
  • Kosteusvaurioiden kuntotutkimuksia tekevät ja tilaavat henkilöt

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu lähiopetuksesta ja verkko-opiskelusta. Lähiopetuspäiviä on 2 – 3 kuukaudessa, jonka lisäksi koulutukseen kuuluu itsenäisesti tai ryhmässä tehtäviä välitehtäviä, tenttejä sekä näyttötyö. Koulutus päättyy kesäkuussa 2023.

 

AHOT-menettely

AHOT-menettelyllä voi hyväksilukea opintopisteitä aikaisemmin hankitun osaamisen, esimerkiksi aikaisempien opintojen tai pätevyyksien perusteella. Tulosten perusteella laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma. AHOT-menettelyä haetaan koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä.

AHOT-menettelyn kautta koulutuksen kokonaishinnasta on mahdollista saada alennusta 280 € / opintopiste.

AHOT-menettelyn hinta on 650 €. Maksu hyvitetään koulutuksen kokonaishinnasta kun osallistuja on vahvistanut osallistumisen koulutukseen. Muussa tapauksessa maksetaan vain AHOT-maksu.

 

 

Kosteusvaurion kuntotutkijan pätevyyden myöntää FISE Oy. Pätevyyden myöntämiseksi vaadittava osaaminen osoitetaan pätevyyteen valmentavalla koulutuksella, soveltuvalla tutkinnolla ja kolmen vuoden soveltuvalla työkokemuksella. Pätevyys on haettava 5 vuoden sisällä tämän koulutuksen suorittamisesta.

Pätevyyden vaatimukset

  • pätevyyteen valmentava koulutus
  • soveltuva tutkinto: rakentamisen (talonrakennus- tai LVI-ala) alalla suoritettu korkeakoulu- tai AMK-tutkinto tai niitä vastaava aiempi tutkinto tai aiempi teknikon tai sitä vastaava tutkinto
  • vähintään kolme vuotta työkokemusta rakennusten kuntoon ja terveyshaittoihin liittyvistä tutkimustehtävistä.

Lisätiedot www.fise.fi.

Koulutuksen lisätiedot

Päivämäärä:

Paikka: Kysy seuraava toteutus

Hinta: 11 990 €

Ilmoittaudu viimeistään:

Lisätiedot:

Jos sinua mietityttää sopiiko koulutus sinulle, täytä tämä lomake, niin autamme kartoittamaan koulutuksen sopivuutta!

RATEKOn koulutukset ovat arvonlisäverottomia (AVL 39 §). Laskutamme koulutuksen pääsääntöisesti neljässä erässä.

Voit lukea koulutusehdot tästä.

 

Peruutusehdot:

Ilman AHOT-menettelyä: Mikäli osallistuminen peruutetaan ennen koulutuksen alkamista veloitamme vain varausmaksun 650 €.

AHOT-menettelyn kanssa: Osallistuminen on mahdollista peruuttaa kahden viikon kuluessa AHOT-tulosten saamisesta, jolloin veloitamme vain AHOT-kulut 650 €. Mikäli osallistuminen peruutetaan tämän jälkeen, veloitamme AHOT-kulut ja 50 % seuraavan maksuerän summasta.

Koulutus toteutetaan jos osallistujia on vähintään 25. RATEKO varaa oikeuden siirtää koulutuksen aloituspäivää enintään 4 kuukautta ryhmäkoon täyttymiseksi. Mikäli koulutus jää kokonaan toteutumatta, palautamme varausmaksun.

Lisätietoja
Meri Hietala

koulutuspäällikkö
040 534 1960
meri.hietala@rateko.fi

Veera Pétas

koulutusasiantuntija
050 358 8359
veera.petas@rateko.fi