Kosteusvaurion korjaustyönjohtaja KVKTJ

Kosteusvaurion korjaustyönjohtajan täydennyskoulutus syventää osaamista vaativien korjauskohteiden työnjohtotehtäviin. Koulutus on FISEn hyväksymä pätevyyden täydennyskoulutus.

Kohderyhmä

  • Kosteusvauriokorjausten työnjohtajat
  • Korjausrakennuskohteiden työnjohtajat

Koulutuksen sisältö

Kosteusvaurion korjaustyönjohtajan täydennyskoulutus on laajuudeltaan 16 op

  • Rakennusfysiikka 3 op
  • Kuntotutkimusmenetelmät 2 op
  • Korjausrakentamiseen painottunut rakennetekniikka  ja -suunnittelu 4 op
  • Materiaali- ja tuotantotekniikka 4 op
  • Talotekniset järjestelmät 1 op
  • Sisäympäristöolosuhteet 2 op

Koulutus koostuu lähiopetuksesta ja verkko-opiskelusta. Lähiopetuspäiviä on 2 – 3 kuukaudessa, jonka lisäksi koulutukseen kuuluu itsenäisesti tai ryhmässä tehtäviä välitehtäviä ja tenttejä.

AHOT-menettely

AHOT-menettelyllä voi hyväksilukea opintopisteitä aikaisemmin hankitun osaamisen, esimerkiksi aikaisempien opintojen tai pätevyyksien perusteella. Tulosten perusteella laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma. AHOT-menettelyä haetaan koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä.

AHOT-menettelyn kautta koulutuksen kokonaishinnasta on mahdollista saada alennusta 280 € / opintopiste.

AHOT-menettelyn hinta on 400 €. Maksu hyvitetään koulutuksen kokonaishinnasta kun osallistuja on vahvistanut osallistumisen koulutukseen. Muussa tapauksessa maksetaan vain AHOT-maksu.

 

 

Kosteusvaurion korjaustyönjohtajan pätevyyden myöntää FISE. Täydennyskoulutuksen suoritettua ja muiden pätevyysvaatimuksien täyttyessä voi hakea FISEn kosteusvaurion korjaustyönjohtajan pätevyyttä. Pätevyysvaatimukset FISEn sivuilla.

Koulutuksen lisätiedot

Päivämäärä:

Paikka: Kysy seuraava toteutus!

Hinta:

Ilmoittaudu viimeistään:

Lisätiedot:

RATEKOn koulutukset ovat arvonlisäverottomia (AVL 39 §).

Koulutus koostuu lähiopetuksesta ja verkko-opiskelusta. Lähiopetuspäiviä on 2 – 3 kuukaudessa, jonka lisäksi koulutukseen kuuluu itsenäisesti tai ryhmässä tehtäviä välitehtäviä, tenttejä sekä näyttötyö.

Koulutusehdot

Jos sinua mietityttää sopiiko koulutus sinulle, täytä tämä lomake, niin autamme kartoittamaan koulutuksen sopivuutta!

Peruutusehdot:

Ilman AHOT-menettelyä: Mikäli osallistuminen peruutetaan ennen koulutuksen alkamista veloitamme vain varausmaksun 400 e.

AHOT-menettelyn kanssa: Osallistuminen on mahdollista peruuttaa kahden viikon kuluessa AHOT-tulosten saamisesta, jolloin veloitamme vain AHOT-kulut 400 €. Mikäli osallistuminen peruutetaan tämän jälkeen, veloitamme AHOT-kulut ja 50 % seuraavan maksuerän summasta.

Koulutus toteutetaan jos osallistujia on vähintään 25. RATEKO varaa oikeuden siirtää koulutuksen aloituspäivää enintään 4 kuukautta ryhmäkoon täyttymiseksi. Mikäli koulutus jää kokonaan toteutumatta, palautamme varausmaksun.

Lisätietoja
Meri Hietala

koulutuspäällikkö
040 534 1960
meri.hietala@rateko.fi

Ulla-Mari Pasala

koulutuskoordinaattori
0400 956 557
ulla-mari.pasala@rateko.fi

Veera Pétas

koulutuskoordinaattori
050 3588 359
veera.petas@rateko.fi