Kosteusvaurion korjaussuunnittelija

Kosteusvaurion korjaussuunnittelijan täydennyskoulutus syventää osaamista vaativien korjauskohteiden suunnittelutehtäviin. Koulutus on FISEn hyväksymä pätevyyden täydennyskoulutus. Haku koulutukseen alkaa 1.9.

Kohderyhmä

  • Kosteusvauriokorjausten sunnittelijat
  • Korjausrakennuskohteiden suunnittelijat

AHOT-menettely

AHOT-menettelyllä voi hyväksilukea opintopisteitä aikaisemmin hankitun osaamisen, esimerkiksi aikaisempien opintojen tai pätevyyksien perusteella. Tulosten perusteella laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma. AHOT-menettelyä haetaan koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä.

AHOT-menettelyn kautta koulutuksen kokonaishinnasta on mahdollista saada alennusta 280 € / opintopiste.

Kosteusvaurion korjaussuunnittelijan pätevyyden myöntää FISE. Täydennyskoulutuksen suoritettua ja muiden pätevyysvaatimuksien täyttyessä voi hakea FISEn kosteusvaurion korjaussuunnittelijan pätevyyttä. Pätevyysvaatimukset FISEn sivuilla.

Koulutuksen lisätiedot

Päivämäärä: 21.1.2020

Paikka: Vantaa

Hinta: 7140 €

Ilmoittaudu viimeistään: 30.11.2019

Lisätiedot:

Koulutus koostuu lähiopetuksesta ja verkko-opiskelusta. Lähiopetuspäiviä on 2 – 4 kuukaudessa, jonka lisäksi koulutukseen kuuluu itsenäisesti tai ryhmässä tehtäviä välitehtäviä, tenttejä sekä näyttötyö. Haku koulutukseen alkaa 1.9.

Peruutusehdot:

Ilman AHOT-menettelyä: Mikäli osallistuminen peruutetaan ennen koulutuksen alkamista veloitamme vain varausmaksun.

AHOT-menettelyn kanssa: Osallistuminen on mahdollista peruuttaa kahden viikon kuluessa AHOT-tulosten saamisesta, jolloin veloitamme vain AHOT-kulut. Mikäli osallistuminen peruutetaan tämän jälkeen, veloitamme AHOT-kulut ja 50 % seuraavan maksuerän summasta.

Koulutus toteutetaan jos osallistujia on vähintään 25. RATEKO varaa oikeuden siirtää koulutuksen aloituspäivää enintään 4 kuukautta ryhmäkoon täyttymiseksi. Mikäli koulutus jää kokonaan toteutumatta, palautamme varausmaksun.

Lisätietoja
Meri Hietala

koulutuspäällikkö
040 534 1960
meri.hietala@rateko.fi

Ulla-Mari Pasala

koulutuskoordinaattori
0400 956 557
ulla-mari.pasala@rateko.fi

Veera Pétas

opintosihteeri
050 3588 359
veera.petas@rateko.fi